Short golf spel, iedereen welkom!

Short- Golf. Het spel wordt gespeeld op een kleine 18-holes golfbaan. Van de afslag tot de vlag varieert de lengte van de holes tussen 30 en 70 meter. Door deze “kleine” afstanden is het spel geschikt voor iedereen. Ook mensen die nog nooit golf hebben gespeeld, kunnen op een short golfbaan uitstekend uit de voeten. In Engeland en Ierland is bijna iedereen, van 8 tot 88, verslingerd aan short golf.

U hoeft niet te kunnen golfen

Nog nooit gegolft? Geen probleem, u gaat met een echte golfclub op echt gras golfen. Wij helpen u op weg!

U hoeft niet te kunnen golfen om op onze banen te mogen spelen. Na een korte instructie kan iedereen zelfstandig golfen. Een dure uitrusting hoeft dus niet te worden aangeschaft. Het gebruik van alle materialen, golfclubs (slagstokken) en scorekaarten, zijn bij de prijs inbegrepen. Ballen apart te verkrijgen via een borg. U mag met uw eigen schoenen de baan op, mits daar geen hakken onder zitten (sportschoenen genieten de voorkeur) en niet voorzien zijn van grove profielen. En dan… spelen maar!

Ook geschikt voor de gevorderde golfer

Short golf is ook bijzonder geschikt voor de gevorderde golfer. Op deze kleine banen kunt u uw korte spel (70% van het golfen) aanmerkelijk verbeteren en bovendien uw niet-golfende vrienden kennis laten maken met de golfsport. De minimale leeftijd om te mogen spelen is 8 jaar. Vanaf 8 jaar tot en met 17 jaar enkel onder begeleiding van een volwassene.

Klik hier voor de prijzen