Leer golfen bij P&P Golf!

Bent u ook enthousiast geworden om te leren golfen? Wij maken het u graag zo makkelijk mogelijk. Hieronder leest u hoe u baanpermissie, GVB of een handicap kunt behalen.

Baanpermissie

Het behalen van baanpermissie is voor iedereen mogelijk. Individueel of in groepsverband kunt u golflessen volgen bij de golfprofessionals van P&P. De baanpermissie wordt gegeven door de golfprofessional wanneer u  volgens hem vaardig genoeg bent om alleen verder te oefenen op de baan. Met een baanpermissie van P&P kunt u spelen op de Par 3 baan. Ook wanneer u uw baanpermissie behaalde bij een andere golfschool of golfbaan, kunt u op onze Par 3 baan spelen

Theorie-examen

Na het behalen van baanpermissie, kunt u uw theoretisch examen afleggen bij P&P om vervolgens een echte golfhandicap te gaan behalen. Iedere maand kunt u zich aanmelden voor het examen.
Voorafgaand aan het theorie-examen kunt u een regelmiddag / avond volgen. Met een duidelijke Powerpoint presentatie worden de golfregels aan u uitgelegd. U kunt zich voorbereiden voor deze regelmiddag / avond en het theorie examen met het boek ‘golfregels voor startende golfers’. Dit boek is te verkrijgen in de golfshop.

Wilt u alvast uw kennis eens testen? . Kijk dan op de site van de NGF waar u kunt oefenen op regelvragen en op het examen.

Handicap behalen

Nadat u eenmaal baanpermissie heeft en uw theorie-examen heeft gehaald kunt u de baan in gaan voor een handicap. U kunt dan een qualifying kaart gaan lopen. Bij een score van 18 of meer stablefordpunten begint u met handicap 54. Daarna is het leuk om uw golfhandicap verder te verlagen.
Om uw handicap te registreren kunt u lid worden van Stichting P&P Golf.

GVB halen

GVB halen in 2 weken
2x zaterdag - Theorie
2x zondag   -  Praktijk
€190,00

Examen
Theorie + praktijk
€75,00
Op zaterdag voormiddag 

Meer informatie over uw GVB halen bij P&P Golf-Fitting'n Fun? Als u het formulier invult, zullen wij snel contact met u opnemen.